Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -
تقویت میل جنسی
رابطه جنسی موفق و پایدار یکی از مولفه‌های مهم در تثبیت و تقویت استحکام بنیان زندگی زناشویی است. طبق تحقیقات صورت گرفته بسیاری از جدایی‌ها در ایران در اثر عدم وجود یک رابطه جنسی مناسب بین زوجین رخ می‌دهد. یکی از دلایل عمده در پیدایش مشکلات زناشویی کاهش غریزه جنسی در زوجین است که دلایل متعددی می‌تواند منجر به ایجاد آن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه برخی از این دلایل را بررسی و برخی راهکارها را برای حل آن ارایه خواهیم کرد.
1- استرس، افسردگی و مشکلات روحی
در شرایط پر استرس، ترشح هورمون های هیپوفیز و هیپوتالاموس کاهش می یابد و در نهایت با تاثیر روی غدد جنسی ترشح هورمون های جنسی کاهش می‌یابد. به همین دلیل یکی از علل کاهش میل جنسی، استرس و افسردگی است. البته بد نیست بدانید که جدا از تاثیر سیستم هورمونی، استرس و افسردگی به تنهایی نیز باعث کاهش میل جنسی می شوند.
برخی مطالعات نشان داده داشتن رابطه زناشویی روزانه به مدت 2 هفته باعث کاهش فشار خون و سطح استرس مورد بررسی می شود. برای مشکلات ذهنی و افسردگی میتوانید علاوه بر مراجعه به پزشک روانشناس و ریشه یابی و حل مشکلات به صورت درمانی از عبادت و ورزش‌هایی مانند یوگا نیز استفاده کنید.
استرس و افسردگی باعث کاهش میل جنسی می شوند
2- مشکلات جسمی و کاهش بنیه جنسی
مشکل بنیه و قوای جنسی اغلب گریبانگیر آقایان می‌شود و در اغلب موارد آقایان نیاز دارند تا با تقویت قوای جسمی خود بنیه جنسی خود را افزایش دهند. ورزش و تغذیه سالم دو رکن اصلی تقویت قوای جسمی هستند که در کنار هم بخوبی می‌توانند این مشکل را حل کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ورزش‌های مفید برای تقویت قوای جنسی و مواد مغذی مناسب برای این مورد مقاله "تقویت قوای جسمی برای تقویت قوای جنسی و افزایش لییدو" را مطالعه بفرمایید.
ورزش و تغذیه سالم دو رکن اصلی تقویت قوای جسمی هستند
3- یکنواختی و عدم هیجان در زندگی زناشویی
یکی از مشکلاتی که باعث تضعیف رابطه جنسی زوجین می‌شود اما برطرف کردن آن بسیار آسان است، یکنواخت شدن رابطه زناشویی است. متاسفانه علیرغم ساده بودن حل این مشکل، بسیاری از زوجین با بی توجهی به آن، به زندگی زناشویی خود آسیب می‌زنند. برخی از راهکارهای ایجاد هیجان در رابطه زناشویی در ادامه ذکر شده‌اند.
الف ) پوشش و تحریک چشمی: ایجاد تحریک چشمی و ترغیب زوجین به شروع رابطه یکی از راهکارهایی است که می‌تواند تعداد روابط و گرمای آن را افزایش دهد. خرید البسه تحریک کننده توسط هر یک از زوجین و پوشیدن آن در منزل می‌تواند به سادگی همسرشان را برای آغاز رابطه ترغیب نماید. هر چند این مورد برای مردان تاثیر بیشتری دارد اما زنان بسیاری نیز تحت تاثیر تحریک چشمی قرار می‌گیرند. برای خرید لباس زیر، لباس‌های خواب و بادی های فانتزی زنانه و مردانه می‌توانید به فروشگاه‌های اینترنتی مانند فروشگاه دیجی کاندوم، فروشگاه سیسیلی یا فروشگاه سرزمین رویایی مراجعه نمایید.
نقش لباس زیر در تحریک جنسی
ب) صحبت درباره رابطه: این نکته در بسیاری از مقالات اشاره شده است که برای ایجاد هیجان جنسی، در طول روز یا در طول هفته در مورد آن با همسر خود صحبت کنید. با یک بار امتحان کردن این موضوع تاثیر آن را در حل معضل یکنواختی زندگی زناشویی حس خواهید نمود.
راه های افزایش میل جنسی
ج) تنوع در خرید کاندوم: در صورتی که در هنگام برقراری رابطه از کاندوم استفاده می‌کنید به راحتی می‌توانید با خرید کاندوم ‌های متنوع رنگ و بوی رابطه خود را تغییر دهید. بسیاری از افراد با مراجعه به داروخانه‌ها برای خرید کاندوم، به سرعت و بدون دقت کاندوم تهیه می‌کنند در حالیکه می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های اینترنتی مانند دیجی کاندوم یک خرید هوشمندانه داشته باشند و تنوع و هیجان را با ابزاری به سادگی یک کاندوم به زندگی زناشویی خود هدیه دهند. کاندوم های عروسکی، کاندوم های فضایی، کاندوم های افشانه ای و ... از مواردی هستند که شما در تنها در فروشگا‌های اینترنتی میتوانید تهیه کنید و نه در داروخانه ها.
خرید انواع کاندوم ‌
د) از بین بردن موانعی چون سوزش و حساسیت: حساسیت به لاتکس و سوزش واژن پس از رابطه‌ای که در آن از کاندوم استفاده شده است نیز یکی از دلایلی است که رغبت بانوان برای رابطه جنسی را کاهش می‌دهد. برای حل این مشکل نیز می‌توانید از کاندوم‌های بدون حساسیت پلی اورتان یا پلی ایزوپرن استفاده کنید. در حال حاضر کاندوم‌های پلی ایزوپرن در بازار ایران وجود ندارند اما کاندوم های پلی اورتان ساگامی در فروشگاه های اینترنتی معرفی شده در مقاله و تعداد محدودی از داروخانه های کشور قابل خرید هستند.
افزایش میل جنسی
ه ) تنوع در مکان، زمان و پوزیشن رابطه: متاسفانه برخی زنان خود را در رابطه زناشویی مفعول تصور می‌کنند و در طول رابطه کاملا منفعل هستند. با استفاده از پوزیشن‌های مختلف که در بسیاری در وب سایت‌ها بصورت تصویری آموزش داده شده‌اند شما میتوانید علاوه بر افزایش جذابیت، یکنواختی رابطه را از بین ببرید. برای یادگیری پوزیشن‌های زناشویی می‌توانید از پرتال خبری دوتایی یا بخش پوزیشن‌های زناشویی در وبلاگ فروشگاه دیجی کاندوم دیدن بفرمایید.
از طرف دیگر توصیه می‌شود که همیشه در یک مکان و یک زمان مشخص رابطه نداشته باشید و با برقراری رابطه در بخش‌های مختلف منزل یا هتل ها و مسافرخانه ها رابطه خود را از حالت تکراری بودن درآورید.
پوزیشن های رابطه جنسی


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۰۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • راهکارهای کاهش استرس
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • افشاگری دستیار ترامپ در مورد رابطه با خانم بازیگر فیلم های ...
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • سپاه همزاد انقلاب و سنگر مستحکم انقلاب است
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران