Web Analytics Made Easy - Statcounter

 
معمولا همه افراد به دنبال روش هایی دقیق و مطمئن برای پیشگیری از بارداری هستند ولی این روش ها همیشه هم آسان نیستند. گاهی اوقات بدست آوردن اطلاعات دقیق و مطلوب در مورد پیشگیری و کنترل باروری دشوار می شود و ممکن است سوالات زیادی در این زمینه برایتان بوجود آید. در این مقاله قصد داریم به برخی سوالات رایج در باره کنترل و پیشگیری از بارداری پاسخ دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




1 . کدام روش جلوگیری از بارداری موثرتر است؟
پاسخ به این سوال با وجود گزینه های متعددی که وجود دارد بسیار پیچیده است. هر کدام از اقدامات پیشگیری از بارداری مزایای خاص خود را دارند.

هنگامی که صحبت از موثرترین روش می شود باید بگوییم که ترکیت دو نوع روش کنترل بارداری همیشه بهتر است. مثلا هنگام استفاده از قرص یا حلقه، هنگام مقاربت از کاندوم استفاده کنید. به این ترتیب هم از بارداری پیشگیری می کنید هم از ابتلا به بیماری های مقاربتی مصون می مانید.


2 . کدام روش جلوگیری از بارداری از ابتلا به بیماری های مقاربتی STDs پیشگیری می کند؟
تنها روش برای پیشگیری از انتقال بیماری های مقاربتی استفاده از کاندوم است. اکثر بیماری های مقاربتی از طریق تماس پوستی منتقل می شود و کاندوم بهترین روش برای جلوگیری از این تماس است.


3 . آیا برخی از روش های کنترل بارداری باعث ناباروری می شود؟
این یکی از سوالات استرس زا برای بسیاری از زنان جوان است.خبر خوب این است که پیشگیری از بارداری یک روش موقتی است و در صورت قطع مصرف اثرش از بین می رود.

4 . روش صرف نظر کردن Pull-Out برای جلوگیری از بارداری موثر است؟
روش صرف نظر کردن یا ریختن منی خارج از واژن لزوما موفقیت آمیز نیست و برای بسیاری از افراد روشی پیچیده است. اگر به مقیاس سالانه نگاهی بیندازیم مشخص می شود که با این روش از هر 100 زن، 4 نفر بارداری می شوند. و اگر به صورت نادرست انجام شود بارداری به 27 نفر در 100 نفر می رسد.

5 . روش های جلوگیری اورژانسی از بارداری بعد از انجام رابطه جنسی محافظت نشده هم موثرند؟
پاسخ بله است. در صورت داشتن رابطه جنسی بدون محافظت، یک قرص پیشگیری بارداری اورژانسی بهترین گزینه برای شماست. که البته تاثیر آن حداکثر تا 32 ساعت بعد از رابطه است و هر ساعتی که از رابطه بگذرد تاثیر مصرف قرص کمتر خواهد شد.


6 . ارزان ترین روش پیشگیری از بارداری کدام است؟
تکنیک صرف نظر کردن به معنی واقعی کلمه رایگان است ولی اثر بخشی آن قطعی نیست. بهتر است به این فکر کنید که هزیه بارداری برایتان بیشتر است یا هزینه پیشگیری از آن .

7 . آیا قرص های جلوگیری از بارداری باعث افزایش وزن می شوند؟
اکثر روش های پیشگیری از بارداری از جمله قرص ها تاثیری در افزایش وزن ندارد. تحقیقات نشان داده است که برخلاف تصور عموم روش های تزریقی کنترل بارداری در برخی زنان باعث اضافه وزن می شود.


8 . آیا قرص های جلوگیری از بارداری را هر روز در ساعت معینی باید مصرف کنیم؟
اگر شما به قرص های ترکیبی استروژن و پروژسترون متکی هستید مقدار کمی تغییر در ساعت مصرفشان اشکالی ندارد ولی اگر قرصی که استفاده می کنید فقط پروژسترونی است توصیه می شود که راس ساعت معین قرص را مصرف نمایید.

9 . بهترین اقدام در صورت پاره شدن یا در آمدن کاندوم حین رابطه جنسی چیست؟
جلوگیری از بارداری و پاسخ به پرتکرار ترین سوالات شما

اولین قدم این است که کاندوم را با استفاده از انگشت خارج کنید و در صورت انزال باید از قرص های اورژانسی استفاده نمایید. به خاطر داشته باشید که تحت این شرایط احتمال ابتلا به بیماری های مقاربتی افزایش پیدا می کند بنابراین به هرگونه تغییری که نشان دهنده عفونت باشد توجه کنید.


10 . آیا لازم است به همراه مصرف قرص از سایر روش های پیشگیری از بارداری استفاده کنیم؟
قرص های پیشگیری از بارداری اگر به طور منظم و راس ساعت مصرف شوند کاملا مورد اطمینان هستند ولی با این حال برای جلوگیری از انتقال بیماری های مقاربتی بهتر است از کاندوم استفاده نمایید. توجه داشته باشید که برخی داروها اثربخشی قرص های پیشگیری از بارداری را مختل می کنند. در چنین مواردی توصیه می شود از کاندوم برای محافظت بیشتر استفاده کنید.


11 . چگونه از کاندوم استفاده و مراقبت کنیم؟
همیشه کاندوم را در مکانی سرد و تاریک نگه دارید.

هرگز کاندوم را در جیب عقب یا کیف پول خود نگذارید.

قبل از استفاده نوک کاندوم را فشار دهید تا هوای اضافه داخل آن خارج شود.

بسته کاندوم را با دندان باز نکنید این کار شاید تحریک کننده به نظر برسد ولی در اکثر موارد منجر به پاره شدن کاندوم می شود.

بعد از انجام رابطه مقعدی حتما کاندوم را تعویض نمایید.

فقط یک بار از یک کاندوم استفاده کنید.

بسیاری از بسته بندی های کاندوم حاوی دستورالعمل برای استفاده مناسب و نگهداری هستند حتما آن ها را خوانده و اجرا کنید.


12 . چگونه می توانم مناسب ترین روش پیشگیری از بارداری برای خودم را پیدا کنم؟
بهترین پاسخ به این سوال را زمانی پیدا می کنید که به دیدن یک متخصص بهداشت بروید. باید نگرانی های بهداشتی خود را با او در میان گذاشته و هر گونه عدم تعادل هورمونی شما بررسی شود. اگر خونریزی سنگین قاعدگی تان نگران کننده است، قرص های پیشگیری از بارداری می توانند خونریزی و علایم پیش از قاعدگی شما را کاهش دهند.


13 . خطرات احتمالی یا عوارض جانبی برای روش های جلوگیری از بارداری وجود دارد؟
مصرف همزمان داروهای خاص، سیگار کشیدن و قرص های پیشگیری از بارداری می توانند منجر به ایجاد لخته های خونی و سایر مشکلات شوند. تغییرات الگوی خونریزی قاعدگی و دوره های نامنظم هم در بسیاری از زنان مشاهده شده است به خصوص زمانی که از روش های تزریقی، آی یو دی IUD، و ایمپلنت استفاده می کنند.


14 . آیا استفاده از روش های جلوگیری از بارداری میل جنسی را سرکوب می کند؟
بله این اتفاق می افتد. قرص های پیشگیری از بارداری سطح تستوسترون را در بدن کاهش می دهند که منجر به کاهش میل جنسی می شود. روش های هورمونی اغلب میل جنسی را کاهش می دهند. اگر با کاهش میل جنسی روبرو هستید بهتر است از آی یو دی مسی یا کاندوم استفاده کنید.   منبع: سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بارداری قرص ضدبارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۸۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - فاطمه کول*: یکی از مشکلات بزرگ نظام سلامت که قانونگذار را نیز تحت‌الشعاع قرار داده، تخصص گرایی و درمان محوری خدمات سلامت است در همین راستا حوزه باروری و بارداری که یک امر فیزیولوژیک است، بیش از سایر حوزه‌ها تحت تأثیر این رویکرد مدیکالیزیشن یا پزشکی سازی قرار گرفته است، به طوری که بارداری به بیماری تبدیل شده است.

تولیدمثل و بارداری نیز همچون سایر عملکردهای فیزیولوژیک بدن یک امر حیاتی و فیزیولوژیک است مانند خوردن و آشامیدن که دستگاه گوارش کار هضم و جذب را بطور طبیعی در بدن انجام می‌دهد ولی گاهی ممکن است فردی دچار سو هاضمه شود و آنگاه است که به متخصص گوارش نیاز دارد و هیچ فرد سالمی در پی جراحی آپاندیس یا معده و روده خود نیست، ولی متأسفانه در بحث بارداری و زایمان سیاست گذاری‌های وزارت بهداشت که معمولاً توسط متخصصان جراحی زنان که ماهیتش درمان بیماری‌های زنان و جراحی است، انجام می‌شود که اوج آن را می‌شود با مداخله بسیار تهاجمی و خطرناک در فرآیند فیزیولوژیک زایمان یعنی تولد ٥٦ درصد نوزادان کشور در اتاق عمل و از طریق جراحی سزارین مشاهده کرد.

نوزادانی که با سزارین متولد می‌شوند، معمولاً نه تنها از حق زندگی داخل‌رحمی کامل محروم می‌شوند و زودتر از موعد به‌دنیا می آیند و بیشتر نوزادان بستری در بخش‌های مراقبت ویژه نوزادی را تشکیل می‌دهند بلکه خود بخود امکان دارد در معرض بیماری‌هایی نظیر آسم و آلرژی، دیابت، اوتیسم، بیش فعالی، چاقی و حتی اسکیزوفرنی قرار بگیرند.

روند افزایشی سزارین در کشور حاصل بی‌توجهی و به حاشیه راندن حرفه مامایی است. در تمامی دنیا عامل اصلی زایمان طبیعی و مراقبت‌های دوران بارداری ماما است و جراح زنان تنها در حاملگی‌های پرخطر و بیماری‌های زنان وارد عمل می‌شود و در کشور ما نیز بیش از ۷۰ درصد زایمان‌های طبیعی را ماماها انجام می‌دهند.

بی‌توجهی به وضعیت ماماهای کشور سبب شده است تا ما در حال تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده و ایجاد عارضه برای مادران باشیم و هزینه‌های زیادی از صندوق‌های بیمه و از جیب مردم صرف درمان عوارض و بیماری‌های غیر واگیر ناشی از تولد به روش سزارین شود. به عبارتی مداخله‌های غیر ضروری در روند بارداری و زایمان و بی توجهی به بهره برداری از پتانسیل‌های مامایی کشور سبب شده تا نظام سلامت خود در حال تولید بیماری‌های غیر واگیر باشد.

از این رو سازمان بهداشت جهانی و کنفدراسیون بین‌المللی مامایی در سال ۱۸۹۰، پنجم می را به عنوان روز جهانی مامایی انتخاب کردند و این نام‌گذاری از سال ۱۹۹۲ رسمی شد. جهان هر ساله این روز را گرامی می‌دارد و آن را بهانه‌ای می‌داند برای توجه بیشتر به این حرفه و البته فرصتی برای واکاوی نقطه‌ای که در آن ایستاده به طور معمول بسیاری واژه ماما را برابر با زایمان طبیعی می‌دانند ولی حقیقت این است که مامایی ترکیبی است از علم و هنر که فراتر از زایمان، برای هر جامعه‌ای از جمله ایران مهم است.

اهمیت این حرفه را از شعارهایی که هر ساله برای این روز انتخاب می‌شود می‌توان فهمید. «ماماها، مدافع حقوق زنان»، «سرمایه‌گذاری بر روی ماماها، بهبود کیفیت شاخص‌ها» «دنبال کردن جزئیات، سرمایه‌گذاری روی ماماها»، بخشی از شعارهای این سال‌ها است که نقش پررنگ مامایی در شاخصه‌های سلامت یک جامعه و در نهایت پیشرفت آن را نشان می‌دهند.

بی‌شک همه دست‌اندکاران امر سلامت شهادت می‌دهند که ماماها نقش مؤثری در کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان دارند.

فعال اجتماعی و کادر درمان

کد خبر 6096269

دیگر خبرها

  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • هشتگ «شکایت_از_بی_بی_سی» در حال پرتکرار شدن است
  • برای بیست و پنجمین بار می‌گویم، از لیورپول نپرسید
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات