Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-06@03:04:32 GMT

خبر تولید کاندوم های نسل جدید و مطمئن تر

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۶۶۶۶۰

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

کاندوم ها یکی از بهترین راهها برای پیشگیری از انتقال بیماری هایی مانند ایدز هستند و همینطور یکی از راهکارهای جلوگیری از بارداری است. اما با این حال احتمال انتقال بیماری با درصد کمی وجود دارد. محققین و پژوهشگران خبر از تولید نسل جدیدی از کاندوم ها داده اند که احتمال انتقال بیماری ها را تقریبا به صفر درصد خواهد رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌رغم پیشرفت‌های پرشتاب فن‌آوری، عرصه بهداشت جنسی به خاطر محروم ماندن از بودجه‌های پایدار پژوهشی، هنوز دگردیسی چشمگیری را تجربه نکرده و نتوانسته محصولاتی متناسب با زمانه عرضه کند.

کاندوم‌های لاتکس که در اکثر کشورهای جهان به همان شکل کلاسیک در دسترس‌اند، همچنان مهم‌ترین ابزار موجود برای پیش‌گیری از بارداری و گسترش بیماری‌های مقاربتی‌اند.

بیشتر بودجه‌های اختصاص یافته برای نوآوری و پژوهش در این عرصه، بودجه‌های خیریه و خصوصی‌اند. بنیاد بیل و ملیندا گیتس، سال ۲۰۱۳ در پروژه “نسل آینده کاندوم‌ها” به ۱۱ تیمی که طرح‌های نوآورانه در این زمینه ارائه کردند جوایز صد هزار دلاری داد. طرح‌های ارائه شده طیفی گسترده را در بر می‌گرفت: از “کاندوم تک‌سایز برای همه” تا دستگاهی که می‌تواند با “یک حرکت” و بدون قطع آمیزش جنسی، کاندوم را بپوشاند.

هدف نوآوران در حوزه بهداشت جنسی این است که همچون هر حوزه دیگری کارها را تسهیل و تسریع کنند؛ محصولاتی ارائه کنند که استفاده از آنها آسان‌تر، کم‌دردسرتر و موثرتر است. با کمی سرمایه‌گذاری بیشتر و هموار کردن مسیر پژوهشگران و دانشمندان، می‌توان محصولاتی تولید کرد که نه فقط جایگزین کاندوم‌ها می‌شوند، که هوشمندانه‌تر با شیوع ویروس‌ها و بیماری‌ها مقابله می‌کنند.

امکان ریشه کن شدن بیماری ایدز تا سال ۲۰۳۰

بنیاد گیتس درباره این پروژه گفته: «کاندوم‌ها در سراسر جهان با پیش‌گیری از شیوع بیماری‌های جنسی، جان‌های بسیاری را نجات می‌دهند و با جلوگیری از بارداری ناخواسته به ایجاد تعادل جمعیتی در زمین کمک می‌کنند، اما از آنجایی که کارآمدی آنها مستلزم استفاده درست و مستمر مردان و زنان است، باید به راهکارهای جدید فکر کرد.»

مساله اینجاست که اکثر این نوآوری‌ها برای آن‌که راه به بازار بیابند باید تاییدیه اداره داروهای فدرال آمریکا (FDA) را دریافت کنند؛ فرآیند طاقت‌فرسایی که گاه تا یک دهه هم به طول می‌انجامد. بودجه‌های مورد نیاز آنها هم رقم‌های کلانی است که تامین آن به سادگی میسر نیست. دولت‌ها در این حوزه تنگ‌دستی می‌کنند و با این حال، برخی از نوآوران همچنان با جدیت مشغول کارند.

نوآوری در راه مقابله با بیماری‌های مقاربتی

مجله “مادربرد” گزارش داده که پاتریک کایسر از دانشگاه “نورث‌وسترن” آمریکا، مشغول توسعه کاندومی است که همچون “غشاء مخاطی” پوست عمل می‌کند و به این ترتیب در انتقال حس میان بدن‌ها سخاوتمندانه‌تر از کاندوم‌های معمولی است.

به گزارش مادربرد، تیمی از پژوهشگران هم مشغول توسعه حلقه‌هایی هستند که در واژن زنان تعبیه می‌شوند و علاوه بر کنترل بارداری، دارویی ترشح می‌کنند که اچ‌آی‌وی و ایدز را درمان می‌کند. این حلقه حاوی داروی “تنوفوویر” است، دارویی که مبتلایان به ویروس اچ‌آی‌وی باید هر روز مصرف کنند تا از گسترش آن جلوگیری و از خطرش کاسته شود.

این طرح می‌خواهد به زنان در کشورهای در حال توسعه کمک کند تا علاوه بر پیش‌گیری از بارداری، در درمان اچ‌آی‌وی و ایدز مشارکت کنند. این طرح منتظر تاییدیه اداره داروهای فدرال آمریکاست.

ممنوعیت ورود کاندوم، حذف روز جهانی ایدز و کودکان مبتلا

پروژه دیگری که از بنیاد گیتس یک میلیون دلار حمایت مالی دریافت کرده، در تکاپوی ساخت کاندومی است که لایه‌ای از “گرافین” دارد. این لایه می‌تواند گرم شود و به دمای بدن برسد و همچون سیستم انتقال دارو به بدن عمل کند.

طراحان این پروژه در کمپانی “لایف‌کر “(Lifecare) هم‌زمان مشغول کار روی توسعه کاندومی “تجزیه‌پذیر”اند که مثل کاندوم‌های لاتکس معمولی بوی نامطبوعی ندارد و با داروهای ضد ویروس و دیگر روش‌های پیش‌گیری از بارداری هم سازگار است. کاندوم‌های لاتکس برای تجزیه شدن به زمانی طولانی نیاز دارند و به همین خاطر گمان می‌رود دوست‌داران محیط زیست حاضرند بهای بیشتری بپردازند تا کاندوم‌های تجزیه‌پذیر بخرند.

کمپانی “کیمبرانوکس” هم با حمایت مالی بنیاد گیتس، قرار است دستگاهی تولید کند که فقط با یک حرکت و بدون نیاز به ایجاد وقفه در سکس، کاندوم را روی آلت تناسلی مردان می‌پوشاند. این دستگاه که “رپیدوم” (Rapidom) نام گرفته، مسئولیت باز کردن و پوشاندن کاندوم را برعهده می‌گیرد. بسیاری از مردان می‌گویند سختی‌های همین فرآیند باعث می‌شود که از گذاشتن کاندوم صرف‌نظر کنند.

اما مساله اینجاست که همین کمپانی که در آفریقای جنوبی مستقر است و می‌خواهد با شیوع اچ‌آی‌وی مقابله کند، در یک کمپین crowdfunding تنها ۸۰۰ دلار حمایت مالی به دست آورده است. برای توسعه نسل جدید کاندوم‌ها، موانع بسیاری باید از سر راه برداشته شوند. تلاش برای متقاعد کردن دولت‌ها به سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه، یکی از راه‌هایی است که شهروندان مسئول می‌توانند در پیش بگیرند.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۶۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستان مطمئن ژاپن را به المپیک برد

به گزارش "ورزش سه"، جام ملت‌های آسیا زیر ۲۳ سال آسیا با تفاوت ۴ ماه از سطح بزرگسالان در دوحه برگزار شد و این بار تیم المپیک ژاپن موفق شد بعد از قهرمانی در سال ۲۰۱۶، این دستاورد را تکرار کنند.

این اتفاق در شرایطی رقم خورد که اصلی‌ترین تفاوت میان این دو ژاپن، خط دفاع و دروازه‌بان این دو تیم بود. به خاطر داریم که خط دفاعی پراشتباه ژاپن همراه با واکنش‌های عجیب دیون سوزوکی، برای آبی پوشان دردسرساز شدند و این تیم در بازی‌های مرحله گروهی ۵ گل و در مرحله حذفی ۳ گل دریافت کرد تا ضعیف‌ترین آمار خود را ثبت کنند.

با این حال شرایط در بازی‌های زیر ۲۳ سال کاملا متفاوت بود. این تیم در گروهی که کره جنوبی، چین و امارات حضور داشتند، تنها یک گل خوردند و در مرحله حذفی هم تنها ۲ گل دریافت کرد.

این تیم اگرچه در بازی مقابل قطر در نخستین مرحله حذفی گرفتار شد و پیروزی دو بر صفر خودش را با تساوی ۲-۲ عوض کرده بود، نمی‌تواند واکنش‌ها و سیوهای لئو را برابر قطر نادیده بگیرد. آنها در این بازی موفق شدند در نهایت چهار بر دو پیروز شوند اما بسیاری از کارشناسان معتقد بودند که اختلاف دو تیم با توجه به حملات قطر می‌توانست تغییر کند. او در بازی فینال هم در شرایطی که تیم ملی ژاپن در دقیقه ۹۱ به گل اول بازی رسید، با توجه به خط‌هایی که مدافع ۲۱ ساله این تیم انجام داد باید در دوئل با بازیکن ازبکستان قرار می‌گرفت و تمام تلاشش را برای مهار پنالتی او به کار گیرد؛ کوکوبو در دقیقه نود و پنجم و در یکی از سخت‌ترین شرایط ممکن، بسیار خونسرد عمل کرد و با اعتماد به نفس مثال‌زدنی‌اش توانست این پنالتی را مهار کند تا ژاپن برای دومین بار قهرمان شود. 

برخی از رسانه‌های ژاپنی ین اتفاق را با واکنش سوزوکی در دیدار یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا مقابل تیم ملی کشورمان مقایسه کردند که شاید اگر کوکوبو در آن بازی حضور داشت نسبت به پنالتی علیرضا جهانبخش واکنش بهتری نشان می‌داد.

لئو با ۲۲ سال سن شاگرد راجر اشمیت در بنفیکاست و این روزها به عنوان دروازه‌بان آینده فوتبال ژاپن این امید را به مردم این کشور داده که شاید برای جام جهانی ۲۰۲۶، رقیبی خاص برای سوزوکی باشد. 

او هنوز برای تیم اصلی بنفیکا به میدان نرفته، اما با عملکردی که در آسیا ثبت کرده احتمالا برای فصل بعد یا به صورت قرضی از بنفیکا جدا خواهد شد یا به عنوان یک رقیب برای تروبین اوکراینی تمام تلاشش را به کار می‌گیرد تا به عنوان نگهبان چارچوب فلزی این تیم وارد زمین شود.

دیگر خبرها

  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • دستان مطمئن ژاپن را به المپیک برد
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد